27 november 2009

Namens de PvdA in Den Haag heeft Jos de Jong [Raadslid] steun betuigd aan FAC 070 op het PvdA-factieblog. Hij schreef:

"Het Kwantumpand op de kop van de Boekhorststraat staat al lang leeg. Het pand ligt (straks) prachtig bij de autoluwe Grote Markt en is van strategisch belang voor de ontwikkeling van de Boekhorststraat. En kijk nu. Er is sinds enige weken een initiatiefnemer die zich heel graag hier wil vestigen. FAC 070 Centrum voor creativiteit. FAC 070 heeft zichzelf tot doel gesteld "mooie dingen uit de creatieve sector van Den Haag op een respectvolle en professionele wijze te presenteren aan een breed publiek".

Zij willen in het Kwantumpand een verfrissende ontmoetingsplek met horecafunctie realiseren. Een permanente cross-over presentatie op basis van wekelijks wisselende thema’s maakt FAC 070 uniek! Ik steun dit initiatief. Het lijkt mij goede trekker voor de kop van de Boekhorststraat. Het kan de katalysator zijn voor de verdere ontwikkeling van de creatieve sector in het Oude Centrum.

Maar,… het lijkt er op dat het college nog steeds haar kaarten zet op dat de huidige eigenaar (projectontwikkelaar Breevast) tot herontwikkeling van het pand komt. Ik denk dat nu toch echt het moment is gekomen dat de gemeente het initiatief van FAC 070 gaat faciliteren.”


Zie ook:
http://www.denhaag.pvda.nl/fractieblogger/53, of bezoek
http://www.jongjongjong.nl

Bedankt Jos!

Terug naar homepage >>
Terug naar ontwikkelingen FAC 070 >>

1 opmerking:

Anoniem zei

Er is een reactie geplaatst op http://www.denhaag.pvda.nl/fractieblog_reacties/922

Geplaatst door FAC 070 Den Haag


VOLG DE ONTWIKKELINGEN VAN FAC 070

Contact


View My Stats